Menu
EUR
1/OFF Paris bij Fashion Week Amsterdam: Unieke Creaties en Nieuwe Trends

1/OFF Paris bij Fashion Week Amsterdam: Unieke Creaties en Nieuwe Trends

Door: Roos Bollaan Reacties: 0

1/OFF Paris bij Fashion Week Amsterdam: Unieke Creaties en Nieuwe Trends

Tijdens de Fashion Week Amsterdam hebben we de kans gehad om de nieuwste collectie van 1/OFF Paris tijdens de show te bewonderen. Dit merk staat bekend om zijn unieke items. Wat het merk zo bijzonder maakt, is dat elk item een one-of-a-kind stuk is — er bestaat dus maar één exemplaar van elke creatie. Dit concept van exclusiviteit staat voor de naam: 1/OFF. Het merk transformeert vintage kledingstukken en reststoffen in nieuwe ontwerpen.

 

Tijdens het evenement zagen we indrukwekkende outfits die varieerden van oversized blazers tot edgy denim en doorschijnende stoffen. Hieronder zie je de meest opvallende trends die 1/OFF tijdens Amsterdams Fashion Week presenteerde.

 

Oversized Blazers: De Statement Stukken

Oversized blazers waren duidelijk een favoriet bij 1/OFF Paris. Twee opvallende ontwerpen sprongen er echt uit: de eerste was een klassieke effen zwart exemplaar met het logo van 1/OFF verwerkt in de blazer. De tweede blazer was een stuk speelser, met een combinatie van een zwarte helft en een geruite helft. Dit contrast creëerde een speelse en asymmetrische look. De oversized pasvorm gaf elke outfit een relaxed, maar toch stijlvolle look.

 

Forte_Forte geruite blazer

GANNI oversized blazer

 

Denim: Meer dan alleen Jeans

Denim is een klassiek materiaal, maar 1/OFF Paris liet zien dat het nog veel meer kan zijn dan alleen een spijkerbroek. We zagen denim op veel manieren terugkomen: in laarzen, jurken, tops, riemen, jassen en broeken. Eén van de meest opvallende combinaties was een dubbel denim-look met hoge denim laarzen en een kort denim jurkje. Deze "double denim"-stijl gaf het een coole streetstyle vibe. De creatieve manieren van denim dragen liet opnieuw zien hoe veelzijdig dit materiaal kan zijn en hoe 1/OFF traditionele stoffen op een nieuwe manier weet te presenteren.

 

10DAYS set: jasje & broek

Baum Und Pferdgarten denim trenchcoat

 

Doorschijnende Stoffen en Kant: Romantische Flair

Een andere grote trend die we terugzagen tijdens de show waren doorschijnende stoffen en kant. Vooral in matching sets sprongen deze materialen eruit. Eén look bestond uit een doorzichtige broek en top, beide afgewerkt met kanten details. Deze stijl combineerde luchtigheid van transparante stoffen met de elegantie van kant. 

 

10DAYS blouse

Baum Und Pferdgarten jurk

 

De Witte Blouse: Een Tijdloze Must-Have

De witte blouse is een klassieke wardrobe essential die dit seizoen een comeback maakt. 1/OFF toonde verschillende manieren om dit veelzijdige kledingstuk te stylen. We zagen hem onder andere als een cropped blouse over een jurkje, wat een speelse en jeugdige twist gaf. Daarnaast werd hij off-shoulder gedragen, wat een casual uitstraling creëerde, en in een gelaagde look met een  denim topje eroverheen, voor een meer gedurfde en moderne stijl. De witte blouse is een must-have dit seizoen en kan op eindeloze manieren worden gestyled.

 

Chptr S blouse 

Marc Cain blouse

 

Dubbele Prints: Mix van Kleuren en Patronen

Opvallende prints waren overal te zien op de catwalk, en 1/OFF speelde slim met het combineren van meerdere prints in één outfit. Jurken en topjes hadden verschillende kleuren en patronen, wat zorgde voor een levendige en stijlvolle look. Deze mix van prints gaf een energieke en speelse vibe aan de collectie, en toonde aan dat je geen angst hoeft te hebben voor drukke patronen — ze kunnen juist perfect samenwerken in één outfit. 

Rotate jurk

Marc Cain blouse


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!