Menu
EUR
Copenhagen Fashion Week Inspiratie

Copenhagen Fashion Week Inspiratie

Door: Roos Bollaan Reacties: 0

Vier Favorieten van Copenhagen Fashion Week 2024:  Ontdek de Trends die je Bij Ons in de Winkel Vindt

De Copenhagen Fashion Week was van 5 t/m 9 augustus 2024. Ze zette de toon voor wat we de  komende seizoenen in de modewereld kunnen verwachten. Er waren 32 merken die hun nieuwste  collecties presenteerden.Wij zijn trots dat we vier van deze prachtige merken in onze winkel  hebben. Hieronder geven we je een voorproefje van de stijlen die zij hebben gepresenteerd tijdens  de Fashion Week.

 

 

Ganni: Tijdloze klassieke Herfstkleuren

Ganni blijft trouw aan zijn roots met een collectie die de klassieke herfstkleuren laat zien. Denk  aan tinten zoals donkerbruin, bordeaux, crème, en donkerblauw. Deze kleuren werden stijlvol  gecombineerd met donker denim en zwart, wat zorgt voor een perfecte samenhang van kleuren in  de herfst / winter. Ganni laat zien dat klassiek niet saai hoeft te zijn, maar juist een basis vormt  voor tijdloze outfits.

Look uit de Ganni show + outfit van Essentiel Antwerp geïnspireerd op de outfit van het model: blouse & broek.

Tas van Ganni geïnspireerd op de show. 

 

 

Baum und Pferdgarten: Een Ode aan Denim

Bij Baum und Pferdgarten draaide alles om denim kleuren. Van dubbel denim looks tot streepjes  en ruitjes. Denim werd op verschillende manieren gecombineerd en vormde de basis voor veel  van de outfits. Door de verschillende patronen en texturen kregen de looks een dynamische  uitstraling, die toch vertrouwd aanvoelde omdat we allemaal wel een spijkerbroek in de kast  hebben hangen. Een must-have voor wie houdt van een casual look met een eigentijdse twist.

Look uit de Baum und Pferdgarten show + outfit van Baum und Pferdgarten geïnspireerd op de outfit van het model: broek & top

Look uit de Baum und Pferdgarten show + Blouse van Baum und Pferdgarten geïnspireerd op de outfit van het model.

Blouse van Essentiel Antwerp geïnspireerd op de show. 

 

 

Rotate: Contrasten en Speelse Combinaties

Rotate presenteerde een collectie waarin lichte pastelkleuren en doorschijnende stoffen werden  gecombineerd met stoer zwart leer. Deze mix van licht en donker zorgde voor een visueel  spektakel op de catwalk. De doorschijnende materialen gaven de outfits een luchtige look, terwijl  het zwarte leer een edgy element toevoegde. Perfect voor wie niet bang is om op te vallen en  graag speelt met verschillende stijlen in één look.

Look uit de Rotate show + outfit van Roseanna geïnspireerd op de outfit van het model.

Look uit de Rotate show + broek van Rotate geïnspireerd op de outfit van het model.

 

 

Munthe: Romantisch en Stoer

Munthe had een collectie waarin wit kant met doorschijnende stoffen de hoofdrol speelden. De  stoffen werden stijlvol gecombineerd met denim, wat zorgde voor een balans tussen romantisch  en stoer. Ook Munthe maakte gebruik van de dubbel denim trend, zo hadden zij veel looks waar  denim de hoofdrol in speelde. Deze combinatie maakt de collectie geschikt voor liefhebbers van  zachte, vrouwelijke looks en voor degenen die een meer stoere, casual stijl hebben. Het resultaat  is een veelzijdige garderobe die past bij elke gelegenheid.

Look uit de Munthe show + top van Munthe geïnspireerd op de outfit van het model.

Look uit de Munthe show + blouse van Baum und Pferdgarten geïnspireerd op de outfit van het model.

 

Bij ons in de winkel vind je deze trends en de vier fantastische merken. Laat je inspireren door de  trends van Copenhagen Fashion Week en ontdek hoe je deze stijlen kunt toepassen in je eigen  garderobe.

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »