Menu
EUR
Essentiel Antwerp: Ontdek de nieuwe collectie met groene en blauwe kleuren

Essentiel Antwerp: Ontdek de nieuwe collectie met groene en blauwe kleuren

Essentiel Antwerp: Ontdek de nieuwe collectie met groene en blauwe kleuren

We zetten vandaag de nieuwste collectie van Essentiel Antwerp in de schijnwerpers, een Belgisch merk dat bekent staat om zijn gedurfde en kleurrijke ontwerpen. Deze keer richten we ons specifiek op de prachtige groene en blauwe tinten die de collectie domineren. Laat je inspireren door de veelzijdigheid en de stijl van deze opvallende kleuren.

Kleurrijke explosie

Essentiel Antwerp is nooit bang geweest om kleur te omarmen, en deze collectie is daarop geen uitzondering. De collectie moedigt je aan om kleur te vieren en niet bang te zijn om op te vallen. Een van de meest opvallende aspecten van deze collectie is hoe Essentiel Antwerp groen en blauw samenbrengt in een harmonieus palet. Deze kleuren vullen elkaar perfect aan en creëren een look die zowel fris als stijlvol is.

Duurzaamheid

In lijn met de groeiende trend richting duurzaamheid in de mode-industrie, heeft Essentiel Antwerp ook stappen gezet om milieuvriendelijker te worden. De nieuwe collectie bevat meerdere stukken gemaakt van duurzame materialen en gerecycleerde stoffen. Dit toont het merk’s toewijding aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk zonder in te boeten aan stijl.

Accessoires die opvallen

Geen outfit is compleet zonder de juiste accessoire, en Essentiel Antwerp stelt niet teleur. Bij Van Dort Mode verkopen we ook wat accessoires van Essentiel. Denk hierbij aan oorbellen, tassen en riemen.

De nieuwe collectie van Essentiel Antwerp met focus op groene en blauwe tinten is een ware ode aan kleur en stijl. Of je nu kiest voor het rustgevende effect van blauw of de verjongende kracht van groen, of een combinatie van beide, deze collectie biedt eindeloze mogelijkheden om je garderobe een frisse update te geven.

Bij Van Dort Mode verkopen we blazers & jassen, blouses, broeken & rokken, jeans, jurken, shirts & tops, truien & vesten, accessoires en schoenen van Essentiel Antwerp. Shop jouw favoriete item van Essentiel Antwerp bij Van Dort Mode.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »