Menu
EUR
Veras je moeder met stijl: De beste Moederdag cadeaus bij Van Dort Mode

Veras je moeder met stijl: De beste Moederdag cadeaus bij Van Dort Mode

Veras je moeder met stijl: De beste Moederdag cadeaus bij Van Dort Mode

Moederdag staat weer voor de deur, een speciale gelegenheid om de belangrijkste vrouw in ons leven te verwennen. En wat is een betere manier om je waardering te tonen dan met een zorgvuldig uitgekozen cadeau. Bij Van Dort Mode vind je prachtige opties die perfect zijn voor elke moeder. Hier zijn enkele ideeën om haar op deze speciale dag te verwennen:

Stijlvolle kleding stukken van Neeve:

Neeve staat bekend om hun prachtige basics in de meest hippe seizoenskleuren. Neeve heeft prachtige tijdloze shirts, tops en jurken. Je kunt de shirts en tops op alles combineren wat jij maar leuk vindt. Het is een perfect basic om aan je moeder cadeau te geven.

Accessoires om te stralen

Accessoires voegen een vleugje toe aan elke outfit. De prachtige accessoires die we verkopen bij Van Dort Mode is dan ook een mooi cadeau om je moeder ermee te verassen. Denk aan de populaire Bou Bags van Ganni, de Buckle shoes van Ganni, een pet van Anine Bing of een shopper van Ganni. We verkopen bij Van Dort Mode ook de hoeden voor de moeders die daarvan houden. De hoeden van Old Habiths Die Hard zijn perfecte hoeden om cadeau te geven aan je moeder.

Parfums en kaarsen

Bij 10Days verkopen we twee ontzettend lekkere parfums genaamd Unexpectdly simple en Unexpectdly. Hierbij hebben we ook twee bijpassende kaarsen in dezelfde geuren. Je kunt deze twee producten als een zet geven, maar je kan ze natuurlijk ook apart kopen.

The Steamery AB

Het perfecte product om jouw kleding gebruiksvriendelijk te stomen. Bij Van Dort Mode verkopen we een aantal producten van The Steamery, zo verkopen we de kledingborstel, stofontpluizer en de stomer. Dit zijn handige Moederdag cadeaus, omdat je moeder hier ook echt wat aan heeft.

Wees er snel bij en haal nog een prachtig cadeau voor je moeder bij Van Dort Mode.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »